ζήτησέ τα

HORECA

Καλώς ήρθατε στην οικογένεια Πορτοκαλίδη!

Καλεστε μας

2310.797.797

Front Image

Από το 2016 πολλά από τα προϊόντα μας έχουν λάβει το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης από τον διεθνή διαγωνισμό του International Taste Institute (ITI). Τα προϊόντα που λαμβάνουν τη συγκεκριμένη διάκριση, αξιολογούνται από μία κριτική επιτροπή που αποτελείται από επαγγελματίες σεφ και σομελιέ . Για αυτό σας παρουσιάζουμε με περηφάνια τα βραβευμένα μας προϊόντα. Δοκιμάστε την εξαιρετική Πολίτικη μπουγάτσα με κρέμα, τις σφολιάτες μας, τις χειροποίητες πίτες και τα νηστίσιμα – vegan προϊόντα μας.

Δείτε εδώ τα βραβευμένα.

Bakery Awards 2023, Bakery Brand of the Year 2023

Η Οικογένεια Πορτοκαλίδη βραβεύτηκε ως "Bakery Brand of the Year" στα Bakery and Pastry Awards του 2023. Αυτό το βραβείο αντανακλά την αφοσίωσή μας στην τέχνη της αρτοποιίας, και αποτελεί αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειάς μας να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες μας. Τα Bakery Awards είναι τα βραβεία που διοργανώνονται στην Ελλάδα από την Boussias Events με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες, καταστήματα και τις βιομηχανίες που σχετίζονται με την αρτοποιία, στην Οικογένεια Πορτοκαλίδη δεσμευόμαστε να εκπροσωπούμε τον κλάδο μας με υπερηφάνεια.

Η βράβευση οφείλεται στη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεχή υποστήριξή σας και για την ευκαιρία που μας δίνετε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

Front Image
Front Image

Food Experts’ Awards(FEA) 2023

Η Οικογένεια Πορτοκαλίδη κατέκτησε το 2023 τρία χρυσά και ένα ασημένιο βραβείο στα Food Experts’ Awards (FEA), τα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας στον κλάδο τροφίμων και ποτών, που διοργανώνει το Cibum, το ελληνικό website των food experts.

ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΑΣ:

Food Safety Culture Stand Out

Loyalty to Tradition

Great VEGAN’s Choice

ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΑΣ:

Top Customer Centricity

Η Οικογένεια Πορτοκαλίδη συνεχίζει να αναδεικνύεται ως πρωτοπόρος στον χώρο των τροφίμων και ποτών και οι διακρίσεις αυτές αντιπροσωπεύουν τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και την υψηλή ποιότητα στην παραγωγή τροφίμων, καθώς και την αφοσίωσή μας στην εξυπηρέτηση των πελατών μας. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.